Verslag/foto’s 50+ Bruijnerie toernooi 2022

Geschreven op 30 augustus 2022

Laten we beginnen met het bedanken van alle deelnemers aan het Bruijnerie 50+ toernooi. Zonder jullie was het nooit zo’n leuk toernooi geworden dus bedankt!

Afgelopen vrijdag (26-Aug) was het weer tijd voor het jaarlijkse Bruijnerie 50+ toernooi met een heerlijk zonnetje in de rug en zomerse temperaturen mochten de deelnemers de baan op.

Er werd in 3 categorieën gestreden namelijk de HD, DD en GD met 3x een wedstrijd van 45 minuten. Vanaf de start zat de sfeer er gelijk goed in er werd op de baan hard gestreden en daarna werd er op het terras hard ontspannen met een drankje en af en toe een heerlijk empanada en een heerlijke lunch verzorgd door de Bruijnerie.

Zoals eerder gezegd werd er hard op de baan gestreden. In de HD gingen Hans de Weers en Piet Kenbeek er met de winst vandoor, ze waren in topvorm en ongenaakbaar. In de GD was het tot de laatste speelronde onzeker wie er zou winnen. Met 3 potentiële winnaars gingen we de slotronde in en uiteindelijk kwam het duo Carla Jonk en Hans Tervoort als winnaar uit de bus!

Dan last but not least de DD. Deze poule was niet alleen spannend tot de laatste speelronde maar ook nog na de laatste speelronde. Er waren maar liefst 3 duo’s met 9 punten; Het eerste duo bestond uit; Anita de Bruijn / Sandra Hoedeman, het tweede duo uit Wil Balm / Anneke van Lieshout en het derde duo; Mieneke van Herwerden / Heleen Schaaper.

Maar we moesten nu natuurlijk gaan rekenen om een winnaar aan te kunnen wijzen na het tellen van de gewonnen games waren er nog 2 duo’s over met exact evenveel gewonnen games. Hierdoor werden we gedwongen om te kijken naar de verloren games en in dit detail zat een klein verschil van 4 games in het voordeel van … *trom geroffel*
Mieneke van Herwerden & Heleen Schaaper

Het was een fantastische dag met veel enthousiasme, fanatisme en vooral veel gezelligheid. Wij hebben als organisatie enorm genoten en wat wij zagen de deelnemers ook.

We willen Hans & Maaike bedanken voor wederom een geslaagd Bruijnerie toernooi. Dit is voor hen de laatste keer, maar verdorie wat gaan we ze missen! Wees gewaarschuwd Hans heeft ons verteld vaker te gaan tennissen dus een new star is born!

Ook de andere mensen van de Bruijnerie die de dag zo mooi hebben gemaakt dankjewel voor jullie hulp en inzet!

Geniet via deze link nog even na met de foto’s die op deze dag zijn gemaakt.

Sportieve groet,
Commissie Recreatie