Even voorstellen

Tennisvereniging T.V. Kontakt is opgericht in 1965 en gelegen op het Ruud van der Geest sportpark in Haarlem Noord met voldoende gratis parkeergelegenheid. Op dit park zijn twee verenigingen gehuisvest te weten de tennisvereniging T.V. Kontakt en de handbalvereniging SV de Blinkert.

T.V. Kontakt is sinds de oprichting een bloeiende en levendige vereniging. Met bijna 1100 leden (waarvan 250 jeugdleden) behoren we tot een van de grootste tennisverenigingen in Haarlem.

Onze vereniging heeft het hele jaar de beschikking over negen led verlichte kunstgrasbanen, drie indoorbanen in de sporthal, een minibaantje en een prachtig ruim buitenterras waar je uitkijkt over alle banen. Sportcafé De Bruijnerie met Grand Café allure heeft een fantastische horeca. De Bruijnerie wordt gepacht door Nohèlis van der Wiele die samen met haar team zorgt voor een ontspannen sfeer en een heerlijke keuken. Daar kunt u gezellig kletsen na het tennissen of een leuk feestje vieren.

Waar staan wij voor?

Wij zijn een recreatieve familievereniging waar gezelligheid en sportiviteit centraal staat. We organiseren diverse gezellige activiteiten op onze vereniging voor zowel junioren als senioren.

 Zo organiseren we onder andere:

Voor senioren tossen op donderdagavond. Hier word je ingedeeld door een toss master en speel je een aantal dubbelpartijen. Het is heel laagdrempelig en iedereen is welkom. Of je nu goed kan tennissen of dat je net begonnen bent, het maakt niet uit. Kom gerust een keer kijken.

Twee keer per jaar organiseren wij open KNLTB toernooien. Eind maart het Dubbel Open Toernooi en eind augustus het WFA Open Toernooi. Dit zijn toernooien die op basis van actuele rating worden gespeeld in Heren Enkel en Dames Enkel (alleen WFA) en Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel (beide).

Tevens kan je je niveau meten met alle clubgenoten tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Word jij de nieuwe clubkampioen van TV Kontakt!? Deze worden zowel voor de jeugd als de senioren georganiseerd.

Voor de jeugd organiseren we elk jaar het ouder/kind-toernooi. Dit sportieve spektakel mag je niet missen! Samen met één van je ouders een dubbelteam vormen en laten zien wie het echte talent heeft !!!!

Dit is een greep uit onze activiteiten kalender, daarnaast worden er nog veel meer evenementen georganiseerd voor de jeugdleden en de seniorenleden. Bekijk voor alle activiteiten de kalender en noteer alvast de datum in je agenda zodat je niets hoeft te missen.

Ben je meer competitief aangelegd? Dan hebben we verschillende competities waar je aan kunt deelnemen bij T.V. Kontakt. Je kunt je inschrijven voor diverse KNLTB competities: de voorjaarscompetitie, de najaarscompetitie en de wintercompetitie. Naast de officiële KNLTB competitie kan je je ook inschrijven voor een interne wintercompetitie gespeeld in de sporthal om de 14 dagen in verschillende poules. Ook niet leden kunnen hieraan deelnemen.

Wil je (nog) beter leren tennissen?

Tennisschool Hoogland-Wiers verzorgt binnen onze vereniging met een aantal enthousiaste trainers de tennislessen voor jeugd- en seniorenleden. Kijk voor meer informatie bij het kopje tennislessen voor alle mogelijkheden. 

Lid worden

Heb je na het lezen van deze informatie interesse om lid te worden van onze tennisvereniging? Klik dan rechts op deze pagina op ‘word lid’ en meld je snel aan. Voor meer informatie over onze vereniging, kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@tvkontakt.nl