Tossavond

Kom gezellig op donderdagavond naar de club voor de toss. Je hoeft je niet in te schrijven maar geef wel je pasje af bij de tossmaster. Je wordt ingedeeld en speelt rondes van een half uur, start elk heel en elk half uur. Leer nieuwe mensen kennen en speel leuke potjes tennis. Misschien moet je wel eens een ronde overslaan maar geniet dan van een lekker drankje op het terras of in de Bruijnerie.

De tossavond is een ideale gelegenheid om zonder afspraak met andere leden van T.V. Kontakt te tennissen. Lekker ongedwongen een potje tennissen, steeds weer met- en tegen een ander, want als de bel gaat, wordt er gerouleerd. Op de tossavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de toss een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers.

De tossavond begint om 19.00 uur. Maar je kunt ook later meespelen. Kom wel op tijd, uiterlijk 10 minuten voor het hele of halve uur en neem je eigen ballen mee. Als je niet meer wilt spelen draai je je pasje om, dan weet de tossindeler dat je niet meer ingedeeld wilt worden.

Er zijn voldoende banen beschikbaar voor het tossen. Daarnaast wordt er op een aantal banen lesgegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers en is er ook nog ruimte om vrij te spelen. Als je vrij komt spelen geef je ook je pasje af bij de tossindeler die bepaalt op welke baan je kunt spelen. Het afhangbord kan niet worden gebruikt op donderdagavond. Om vrij te spelen is er veel mogelijk maar doe dit altijd in overleg met de tossindeler.

Als er een toernooi wordt georganiseerd dat vervalt de tossavond en kan er ook niet worden vrijgespeeld.

Voorlopig alleen tossen op donderdagavond zodat er op de andere avonden genoeg ruimte blijft om vrij te spelen. 

Wij wensen iedereen veel tossplezier.