Jeugd proefles

Wil je een keertje uitproberen of tennis misschien jouw nieuwe sport gaat worden?
Je kunt bij onze vereniging gratis een proefles doen! Er zijn per jaar 2 proefles momenten. Deze vinden altijd plaats voor de start van het nieuwe seizoen in april of oktober!

Het is eerstvolgende proefles moment is 17 februari 2024.

Deze proefles wordt gegeven door een van de enthousiaste trainers van Tennisschool Hoogland-Wiers. Tim, Rick, Ruud of Chantal zullen je tijdens deze proefles laten kennismaken met tennis. Tennis is niet alleen de bal over het net krijgen: het gaat naast techniek en tactiek zeker ook om spelplezier en het samen spelen.

Voor iedereen is er een proeflesmoment. Als jij je aanmeldt, gaan de trainers aan de slag.
Ze kijken naar je leeftijd en tenniservaring en nodigen je uit voor het proeflesmoment waar zij denken dat jij het beste zal passen. Als je met een vriendje/vriendinnetje komt, zorgen zij natuurlijk dat jullie bij elkaar zitten.

De proeflessen vinden plaats op twee momenten per jaar. De eerstvolgende zal zijn op 17 februari 2024 om 10.00-11.00 en 11.00-12.00 en daarna pas weer in september 2024. Hierin kan gekeken worden naar je leeftijd en ervaring en in welke lesgroep je het beste past. De trainers bekijken de aantal proeflesplekken per seizoen en sturen je een uitnodiging voor de proefles indien we je ook een trainingsplek kunnen aanbieden. Je krijgt dan een mail waarop staat dat jij welkom bent.

Aanmelden voor de proefles kan via deze link en verplicht je nog tot niks.

Heb je nu een proefles gehad en ben je enthousiast geworden, dan kan je je inschrijven bij T.V. Kontakt.