Word jij ook sponsor van T.V. Kontakt?

Hierbij informeren wij u over de sponsormogelijkheden bij T.V. Kontakt.

Tennisvereniging Kontakt heeft op dit moment ruim 1000 leden. De vereniging is, zoals u bekend, gesitueerd op het sportpark Ruud van der Geest en heeft de beschikking over 9 verlichte kunstgrasbanen en 3 binnenbanen. De banen zijn het gehele jaar door bespeelbaar.

Wij mogen ons verheugen op een grote enthousiaste groep leden die fanatiek deelneemt aan onze competities en uitgebreide evenementenkalender. De geheel verbouwde sportkantine biedt vele mogelijkheden voor het ‘after-tennis’.

De activiteiten welke Tennisvereniging Kontakt ontplooit kunnen niet tot stand komen zonder de inzet van haar vrijwilligers en de financiële steun van sponsors.

Tennisvereniging Kontakt heeft een sponsorpakket samengesteld welk uit de navolgende elementen bestaat:

Wat gebeurt er met het sponsorgeld ?

De kosten bedragen € 265,– per jaar voor bovengenoemd pakket. Dit pakket is eventueel uit te breiden door middel van het plaatsen van een winddoek. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan zouden wij u dat graag persoonlijk toelichten. (kosten winddoek incl. bovengenoemd pakket € 530,- contract voor 4 jaar).

Mocht u interesse hebben in ons sponsorpakket neem dan contact op met vestigingsmanager Jan van der Veldt via secretariaat@tvkontakt.nl