Kom in Kontakt

ALTIJD SPELEN WANNEER JE ZIN HEBT?

Meld je dan bij aan bij de T.V. Kontakt groepsapp!

Wil je gaan tennissen en je hebt geen of te weinig medespelers, dan kun je de T.V. Kontakt groepsapp gebruiken. Stuur een bericht in de App en er zijn vast leden die reageren voor een potje enkel- of dubbelspel. Grote kans dat er nog meer mensen staan te popelen!

Meld je aan via deze link en wij voegen je toe aan de WhatsAppgroep met andere Kontakters. In de groep kun je dan een berichtje sturen en anderen zoeken om mee te gaan tennissen. Bij het aanmelden vragen we je akkoord te gaan met de huisregels. Op die manier blijft het voor iedereen leuk en relevant.

De Kontakters waar je dan mee of tegen speelt hoef je nog niet persé al goed te kennen, net zoals je op de Toss ook niet altijd de mensen kent waar je tegen speelt. Zo heb je toch een extra mogelijkheid om te tennissen zonder Toss én om meer Kontakters te leren kennen. Het verplicht je tot niets maar het geeft je wel extra kansen om te spelen! Misschien vind je op deze manier ook wel een tennismaatje om een toernooi of competitie mee te gaan spelen.

We hopen hiermee een hulpmiddel geïntroduceerd te hebben waarmee het nog makkelijker wordt om nieuwe mensen te leren kennen en afspraken te maken om de baan op te gaan.

Let op! De groepsapp is alleen bedoeld voor senioren leden.

Veel plezier ermee!