Winter Binnencompetitie 2023-2024

Winnaars zijn bekend!

Alle wedstrijden zijn gespeeld, en de winnaars zijn bekend!

Poule Stand Spelers Punten
DD – A 1 Marije Frank & Karin van der Veldt 71
DD – A 2 Carla Jonk & Karin Stokman 69
DD – B 1 Marloes Kloeck & Petra van Schagen 77
DD – B 2 Wieteke Jansma & Bo Visser 62
DD – C 1 Karin Reineman & Esther Veldwijk 66
DD – C 2 Jolanda Maes & Cin van Wooning 62
DD – D 1 Charlotte Van Der Lof & Carin de Visser 83
DD – D 2 Cynthia Koch & Josanne Van der Leij 76
GD – A 1 Olaf van Daalen & Petra Oude Aarninkhof 81
GD – A 2 André Van Keulen & Jose de Ruyter 64
GD – B 1 Dennis Fernhout & Nicole Fernhout 73
GD – B 2 Erik van Beek & Marjoke Van Werkhoven 63
HD – A 1 Maarten de Boer & Fabian Tromp 89
HD – A 2 Eddy Buiten & Pascal Hogerheijde 81

 

Zie hier de eindstand: Eindstand Wintercompetitie in de zaal 2024

Feestelijke afsluiting

Uiteraard sluiten we ook deze wintercompetitie feestelijk af.
Heb je je al aangemeld voor de feestelijke afsluiting op vrijdag 5 aprilvanaf 19:00 ben je van harte welkom in Sportcafé de Bruijnerie.

Kom je ook?

In verband met de organisatie en de catering is het belangrijk om te weten of je aanwezig bent op 5 april. Geef dit vóór vrijdag 29 maart door via het formulier: Aanwezig bij afsluiting wintercompetitie op vrijdag 5 april. Indien je na 29 maart nog wil aanmelden, stuur dan even een mailtje naar cr@tvkontakt.nl.

Oude informatie

Van begin oktober tot eind maart organiseert T.V. Kontakt een wintercompetitie in de zaal voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Er zijn poules voor de speelsterktes 5 tot en met 9 dus ook beginnende tennissers kunnen hier aan meedoen.

De competitie begint op 7 oktober. Je speelt 1x in de 14 dagen een wedstrijd van 60 minuten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de wedstrijden gepland tussen 10.00 en 20.00 uur. Het programma voor het hele seizoen ontvang je in september.

De kosten voor de gehele competitie bedragen € 85,– per persoon. Inschrijven verplicht je tot betaling. Met bijzondere omstandigheden zoals ziekte of zwangerschap houden wij uiteraard rekening.

Je kunt inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Om een onderdeel door te laten gaan zijn er minimaal 8 inschrijvingen nodig.

Na de sluitingsdatum worden de poules ingedeeld. Dan is plaatsing afhankelijk van speelsterkte en eindresultaat vorig seizoen. Voorkeur voor een poule kan altijd aangegeven worden bij de opmerkingen.

Inschrijven kan in principe alleen voor koppels. Heb je geen tennispartner, neem dan contact met ons op. Misschien zijn er meer leden die een tennispartner zoeken voor deze competitie.

Aan het einde van de competitie worden alle spelers uitgenodigd voor de prijsuitreiking tijdens een gezellige avond met een gratis buffet.

Inschrijven kan t/m 21 september. Daarna gaan we indelen. Uiterlijk 29 september laten we weten wat het schema is, en of je in de even of oneven weken speelt.

We zien je inschrijving graag tegemoet.

Commissie Recreatie
cr@tvkontakt.nl

Klik hier voor informatie over het toernooi.

Of bekijk de schema indeling.