Tennisschool Hoogland-Wiers

Elke les een slag vooruit

De trainers van Tennisschool Hoogland-Wiers verzorgen de tennislessen voor T.V. Kontakt leden. Junioren, senioren, recreatief of prestatief, voor ieder lid die graag meer uit het tennis wil halen, is er de mogelijkheid tennisles te volgen. Senioren leren op een leuke en uitdagende manier de fijne kneepjes van het tennis. Kinderen krijgen een goede techniek aangeleerd, waar ze hun leven lang  plezier van zullen hebben. Of je nou beginner bent, of gevorderd en je techniek wilt bijschaven, de enthousiaste trainers zorgen ervoor dat je je verder kan ontwikkelen en met plezier in het spel!

Hieronder stellen de trainers Tim, Rick, Chantal en Ruud zich aan je voor.

Tim Wiers 06-53965435
Van kinds af aan was ik elke dag te vinden op de tennisbaan. Tennis is in mijn ogen de mooiste sport die er is en ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Door mijn vele trainingsuren en wedstrijdervaring heb ik de speelsterkte 2 behaald. Ik ben sociaal en een creatief persoon die graag nieuwe uitdagingen opzoekt. Ik zit nooit stil, als ik niet op de tennisbaan te vinden ben, ben ik wel iets actiefs aan het doen met vrienden. Met mijn ervaring als ondernemer, tennisser en als trainer kan ik mensen met een glimlach de baan op en af zien gaan. 


Rick Hoogland 06-22943341
Sporten is de lust in m’n leven. Daarbij is tennis mijn grootste hobby omdat ik daar al mijn creativiteit in kwijt kan. Kennis overdragen vind ik erg leuk om te doen. Des te mooier is het dat ik dit mag doen in de veelzijdige tennissport. Bij mij op de baan staat het spelplezier voorop maar ik ben erg gedreven. Op technisch gebied ben je bij mij nooit uitgeleerd. Bij de andere facetten overigens ook niet hoor;-) In de loop der tijd ben ik het tennisschoolhouden (ondernemen) ook steeds leuker gaan vinden. Ik draag zorg aan mijn klanten en mijn trainersteam en bezorg ieder een lach als ik hen zie!


Chantal Verzijlberg
Tennis speelt al mijn hele leven een grote rol.  Als 4-jarige wist ik al dat ik later tennistrainster wilde worden. Ik heb zelf bij veel tennisclubs gespeeld en trainde 5x in de week. Mijn speelsterkte is nu dan ook 4/3. Als ik niet tennis, dan kun je mij vinden met een bal aan mijn voet en speel ik graag een zaalvoetbalwedstrijd. Ik ben sociaal, georganiseerd en gestructureerd. Het belangrijkste als tennistrainster vind ik, dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en vooral plezier heeft op de tennisbaan. Natuurlijk is mijn doel als trainer om spelers beter te maken en zich optimaal te laten ontwikkelen. Mijn lessen bestaan uit een combinatie van techniek, tactiek, fysiek en mentaal. Ik wil spelers vooral enthousiasmeren en laten genieten van hun (nieuwe) tennisspel. Bij mij kom je met een lach en voldaan gevoel van de baan af!


Ruud Verhoeven
Tennis is bij mij letterlijk met de paplepel ingegoten; al vanaf kleins af aan ben ik door mijn moeder meegenomen naar de tennisclub. Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met lessen en ben hier nooit meer mee gestopt, ik had het geluk dat mijn ouders op loopafstand van de tennisclub woonden. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik bijna dagelijks op de club te vinden was; als er geen les, toernooitje of competitie was, dan was ik wel met een vriendje aan het vrijspelen. Op jonge leeftijd was ik er al over uit dat ik later tennisleraar wilde worden, des te mooier dat ik deze droom waar heb kunnen maken. Ik hoop op de baan mijn leerlingen via mijn positiviteit, enthousiasme en kennis net zo verliefd op de sport te krijgen als dat ik zelf ben. Als ik niet op de baan te vinden ben, voetbal ik en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, vrienden en familie. Ik ben altijd wel in voor een lolletje en sta erg opgewekt in het leven, maar vind het wel super belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen zowel op werkgebied als in het dagelijks leven.

Wij kunnen ons voorstellen dat je heel graag les wilt krijgen van een van deze trainers.
Wacht dan niet langer en klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor de zomerclublessen!