Verslag en foto’s 50+ Bruijnerie Toernooi

Geschreven op 26 augustus 2023

Vrijdag 25 augustus was het al vroeg gezellig druk op het park want het 50+ Bruijnerie Toernooi stond op het programma en hier hadden maar liefst 31 koppels voor ingeschreven.
Na hun aanmelding konden de spelers op het terras genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje.

De eerste spelers, mix en herendubbel gingen om 11.00 uur de baan op voor een tennispartij van 45 minuten. Daarna konden de spelers 45 minuten met elkaar napraten over de wedstrijd want de tweede groep, de damesdubbel poule mocht toen gaan strijden om de punten.

In totaal werden de spelers 3x 45 minuten op de baan verwacht dus de inwendige mens moest goed verzorgd worden. Dat konden we wel overlaten aan Nohèlis en haar team want tussen de wedstrijden door kon er worden genoten van een heerlijke lunch die bestond uit diverse broodjes warm en koud en lekkere jus d’orange en melk.

Na afloop werden de games geteld en mochten de winnaars hun prijs, een lekkere fles wijn, gesponsord door Nohèlis, onder applaus van de andere spelers in ontvangst nemen.
Sandra vd. Brande en Piet Mul waren als eerste geëindigd in de mix poule. In de heren poule waren Harm Horeman en Ger Boon de gelukkige winnaars. De damespoule eindigde met twee winnende koppels die met hetzelfde aantal games hun 3 wedstrijden hadden afgesloten. Dit waren Ellen Strijbetz en Winny Horeman, en Lydia Wielkens en Valentina Bellekens.
Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet van een heerlijk glas wijn!

Niet alleen de flessen wijn voor de winnaars werden gesponsord door de Bruijnerie maar alle deelnemers werden aan het begin van de dag ook door Nohèlis getrakteerd op een heerlijk Bruijnerie gebakje, een flesje water en een banaan.

Uiteraard hebben wij Nohèlis ook naar voren geroepen om een mooie bos bloemen in ontvangst te nemen als dank voor het sponsoren van dit toernooi. Wij hebben dit enorm gewaardeerd en aan het applaus te horen van alle spelers viel het ook bij hen in goede aarde. Sterre, Kay en Evie kregen een doosje Merci chocola als dank voor hun harde werken in de keuken en achter de bar.

Spelers, hartelijk bedankt voor jullie enthousiaste deelname. Dankzij jullie hebben we voor de tiende keer het 50+ Dubbel Open Bruijnerie Toernooi kunnen organiseren met leuke wedstrijden en veel gezelligheid. Geniet nog even na met de foto’s die zijn gemaakt. Klik hier voor het fotoalbum.

Wij hopen jullie terug te zien op een volgend toernooi.

Wendy en Rosalien