Impressie Men’s Night

Geschreven op 05 juli 2022

Afgelopen vrijdag 1 juli was het Men’s Night toernooi. Met enige vertraging gingen de mannen met elkaar de strijd aan voor de titel Men of the Night. Er werd flink gestreden, maar ook veel gelachen.

Na de 1e ronde gingen de mannen hun balvaardigheden testen op het handbalveld. Daar moesten ze met een handbal in 3 pogingen een kegel van de lat af gooien. Onder de enthousiaste leiding van Hans de Bruijn gingen de mannen om beurt een poging wagen. Dit was moeilijker dan gedacht. Maar een aantal mannen lukte het om een kegel er af te gooien.

Ook in de 2e ronde werd er flink om de punten gestreden. Het 2e spelelement was een variant op golf. Met een golfstick over een rode loper een object raken. Hans de Bruijn liet zich van zijn beste kant zien en deed voor hoe het moest. Ook met dit spel waren de mannen fanatiek.

Na de 3e ronde werd het een gezellige boel in de Bruijnerie. De commissie had het lastig want de uitslag lag erg dicht bij elkaar. Maar uiteindelijk was er een uitslag.
Paul Pilon is Men of the Night geworden. Met een minimaal verschil is Ray Heck tweede geworden. De aanmoedigingsprijzen gingen naar Jasper Daalder en Kay Bark.

Het is weer een gezellige, sportieve avond geworden. Tot slot nog een bedankje voor Hans de Bruijn en Jan Timmerman die zo sportief waren om tijdens de 1e ronde in te willen vallen. En voor bierbrouwerij ’t Uiltje die weer twee mooie bierpakketten heeft gesponsord.

Geniet via deze link nog even na met de foto’s die zijn gemaakt.

Tot het volgende toernooi.
De recreatie commissie