Zomerclublessen

2 april 2024


Beste clubleden,

Het is zover! De inschrijving voor de zomerclublessen 2024 bij T.V. Kontakt is geopend. Je kunt je opgeven via deze link  met je inloggegevens van toernooi.nl. Deze kun je aanmaken met je lid/bondsnummer van T.V. Kontakt maar lees eerst verder voor meer informatie.

Een jaarlidmaatschap van T.V. Kontakt is een vereiste om deel te nemen aan de tennislessen en je moet ouder zijn dan 17 jaar. Kijk via deze link voor meer informatie over het lidmaatschap bij T.V. Kontakt en om je aan te melden.

De tennislessen starten vanaf 2 april en worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond op de BINNENbanen en op woensdagochtend, donderdagavond, vrijdagochtend en op zaterdagochtend op de BUITENbanen. Op zaterdag zal de training starten vanaf 8 juni.

De ochtendlessen beginnen vanaf 9.00 uur en worden buiten gegeven. De avondlessen worden binnen en buiten gegeven vanaf 18.30 uur.

De kosten per deelnemer bedragen € 140,- voor 15 BINNENlessen of 15 BUITENlessen. De kosten voor de lessen op zaterdagochtend bedragen € 75,-. Deze zullen via een automatische machtiging geïnd worden door de penningmeester van T.V. Kontakt.

LET OP; De trainers proberen iedereen naar wens in te delen. Geef daarom je voorkeuren aan zoals hieronder vermeld.

Klik bij je inschrijving het onderdeel/trainingsdag aan waaraan je mee wilt doen. Je tweede keus voor een speelavond kun je opgeven bij de “OPMERKINGEN”. Zet daar OOK bij welk tijdsblok je voorkeur heeft! Je kunt kiezen uit tijdsblok A:18.30-20.30 uur of B 20.30-22.30 uur. Als 18.30 uur starten of 22.30 uur eindigen echt NIET mogelijk is proberen wij hier uiteraard rekening mee te houden. Als laatste kun je nog je spelniveau doorgeven; beginnend, licht gevorderd of gevorderd.

Op 10 maart sluit de inschrijving en daarna is het niet meer mogelijk om  in te schrijven!! Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd.

Uiterlijk 24 maart krijg je een e-mail m.b.t. de indeling.

Wij proberen rekening te houden met je voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Inschrijven betekent niet automatisch dat je ook deel kan nemen aan de lessen. Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin je qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij wensen je veel tennisplezier.

Contactpersoon; Tim Wiers 06-53965435
T.V. Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers