Wintercompetitie in de zaal

7 oktober 2023


WINTERCOMPETITIE IN DE ZAAL

Van begin oktober tot eind maart organiseert T.V. Kontakt een wintercompetitie in de zaal voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Er zijn poules voor de speelsterktes 5 tot en met 9 dus ook beginnende tennissers kunnen hier aan meedoen.

De competitie begint op 7 oktober. Je speelt 1x in de 14 dagen een wedstrijd van 60 minuten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de wedstrijden gepland tussen 10.00 en 20.00 uur.

De inschrijving is inmiddels gesloten, en de indeling is gemaakt.

De kosten voor de gehele competitie bedragen € 85,– per persoon. Inschrijven verplicht je tot betaling. Met bijzondere omstandigheden zoals ziekte of zwangerschap houden wij uiteraard rekening. We verrekenen een korting voor deelnemers die zich inschrijven op twee onderdelen.

Je kunt inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Om een onderdeel door te laten gaan zijn er minimaal 8 inschrijvingen nodig.

Na de sluitingsdatum worden de poules ingedeeld. Dan is plaatsing afhankelijk van speelsterkte en eindresultaat vorig seizoen. Voorkeur voor een poule kan altijd aangegeven worden bij de opmerkingen.

Inschrijven kan in principe alleen voor koppels. Heb je geen tennispartner, neem dan contact met ons op. Misschien zijn er meer leden die een tennispartner zoeken voor deze competitie.

Aan het einde van de competitie worden alle spelers uitgenodigd voor de prijsuitreiking tijdens een gezellige avond met een gratis buffet. Deze staat voorlopig gepland op vrijdag 5 april.

Veel plezier!

Commissie Recreatie
cr@tvkontakt.nl