Tarzan & Jane Toernooi

17 mei 2023


Dames en heren, pak je rackets of liaan en maak je klaar om in actie te komen op het wildste tennistoernooi dat je ooit hebt gezien – het Tarzan & Jane Tennis Toernooi! Ons evenement met junglethema geeft je het gevoel alsof je op de banen van de Amazone speelt.

En voordat je de baan op gaat, moet je zeker feesten op de verrukkelijke BBQ! We hebben van alles om je honger te stillen en je de energie te geven die je nodig hebt om de concurrentie te verslaan.

Maar wacht, er is meer! We zijn verheugd aan te kondigen dat we een speciale gast op het toernooi hebben – niemand minder dan de enige echte Freek Vonk! Dat klopt, jaja, de wereldberoemde bioloog en dierenexpert zal ons vergezellen om enkele van zijn wilde verhalen te delen en ons misschien zelfs het een en ander te leren over hoe te overleven in de jungle.

En dat is nog niet alles, mensen! We reiken ook een speciale prijs uit voor het beste Tarzan- en Jane-kostuum, dus begin nu met het plannen van je outfit. Of je nu gaat voor een klassieke look van lendendoek en wijnranken of creatief wordt met dierenprints en jungle-geïnspireerde accessoires, we willen je van je wildste kant zien.

Dus mis deze once-in-a-year kans niet om te spelen als Tarzan en Jane, te eten als Jane en Tarzan, en te leren van de besten in de biz. Schrijf je via deze link vandaag nog in voor het Tarzan & Jane Tennistoernooi!

Om vast in de stemming te komen! Neem dan een kijkje in het fotoalbum van vorig jaar.