Jeugd Sportkamp 2023

10 juni 2023


We kijken er daarom weer naar uit om het sportkamp voor jullie te organiseren!

Het fantastische Jeugdsportkamp wordt georganiseerd door de Jeugdcommissie van TV Kontakt in samenwerking met de Tennisschool Hoogland en Wiers! Sportkamp 2019 verbleven er zo’n 50 kinderen in een speciaal opgebouwd tentenkamp in onze sporthal, aangekleed in een Expeditie Robinson thema met flamingo’s, apen, palmbomen, mega bananen, een slangenkuil en een speciale VIP-ruimte voor degenen die de immuniteitsketting wisten te bemachtigen tijdens de activiteiten.

De kinderen hebben strikes gegooid op de bowlingbaan, tennisactiviteiten gedaan, bootcamps gevolgd bij onze toptrainers, salto’s gemaakt bij Streetjump, Expeditie Robinson spellen gedaan in het bos en nog veeeeeeeelll meer.

Sportkamp 2022 hebbben we helaas maar 1 dag kunnen activiteiten kunnen doen door het aantal inschrijvingen zo net na alle corona maatregelen. Dit jaar gaan we weer ons best doen om een volledig 2 daags kamp te organiseren!

Schrijf kan binnenkort

De voorbereidingen voor Jeugdsportkamp 2023 zijn in volle gang. Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaand stukje? Zet de datum alvast voor het weekend van 11-12 juni in je agenda!

Voor wie is het kamp?

Jeugdleden van TV Kontakt  in de leeftijdscategorie 8 tot en met 14 jaar.

Hier alvast een impressie van het jeugdsportkamp met de foto’s van het sportkamp 2022 via deze link.