Glow in the dark festijn

25 oktober 2023


Op woensdag 25 oktober 2023 organiseren we weer een nieuwe editie van het Glow-in-the-Dark tennisevent! Het event dat je niet mag missen! Tijdens dit geweldige evenement worden er tennis- en andere spelactiviteiten gedaan in blacklight.

Het event is op de binnenbanen van TV Kontakt. In onze magische Glow-in-the-Dark tennishal is het geheel donker en verlicht met Glow-in-the-Dark artikelen. Door blacklight worden de speciale lijnen, netten en tennisballen wel zichtbaar. We hebben speciaal tape en schmink, wat zorgt voor een supercool Glow-in-the-Dark-effect.

Wie wil er nou niet spelen in het donker met lichtgevende tennisballen en tegenstanders?

Jeugd tussen de 6-10 jaar (12.00 uur – 13.30 uur): – Kosten: € 10 p.p.

Jeugd tussen de 10-17 jaar (14.00uur – 16.00uur): – Kosten: € 10 p.p.

Dresscode: We zouden het supertof vinden wanneer je fluorescerende kleuren draagt, dan zie jij er helemaal vet uit (denk ook bijvoorbeeld aan veiligheidsvesten uit de auto van je ouders). Trek uiteraard je tennisschoenen aan en neem je tennisracket mee.

Vriendje/Vriendinnetje: In beide leeftijdscategorieën is het toegestaan één vriendje of vriendinnetje mee te nemen, deze moet je ook aanmelden.

Kosten: Voor dit evenement vragen we € 10 euro per kind. Dit vanwege de kosten van de huur van de Glow-in-the-Dark materialen, tape en schmink.

Aanmelden: Let op: inschrijven is verplicht en vanwege het beperkte aantal plekken is vol = vol.

Twijfel je in welke groep je je moet aanmelden. Geef dit aan bij je aanmelding en dan kijken we er samen naar.

Inschrijving staat open en kan tot 13 oktober 23.59 via deze link!

Let op: Doe je mee met het Hofgeest toernooi geef dan een verhindering op de woensdag want dit event wil je niet missen!!