Glow in the Dark Halloween-Tennis (Jeugd)

15 oktober 2020


Op donderdag 15 oktober 2020 organiseren we weer een nieuwe editie van het Glow-in-the-Dark Halloween tennisevent! Het event dat je niet mag missen! Tijdens dit geweldige evenement worden er tennis- en andere spelactiviteiten gedaan in blacklight.

Het event is op de binnenbanen van TV Kontakt. In onze magische Glow-in-the-Dark tennishal is het geheel donker en verlicht met Glow-in-the-Dark artikelen.  Door blacklight worden de speciale lijnen, netten en tennisballen wel zichtbaar. We hebben speciaal tape en schmink, wat zorgt voor een supercool Glow-in-the-Dark-effect. Maar ook een wit T-shirt doet het erg goed!

Wie wil er nou niet spelen in het donker met lichtgevende tennisballen en tegenstanders?

Jeugd tussen de 6-10 jaar (KIDS EDITIE):
– Verzamelen:    14.45 uur
– Einde:               17.00 uur
– Kosten:            € 10 p.p.

Jeugd tussen de 10-17 jaar (GRIEZEL EDITIE):
– Verzamelen:    17.00 uur
– Einde:               19.00 uur
– Kosten:            € 10 p.p.

Dresscode:
We zouden het supertof vinden wanneer jij eng verkleed komt. Denk eraan: draag je ook witte of fluorescerende kleuren, dan zie jij er helemaal vet uit (bijv. veiligheidsvesten uit de auto van je ouders). Trek uiteraard je tennisschoenen aan en neem je tennisracket mee. Maskers zijn alleen toegestaan bij de jeugd van 10-17 jaar.

Vriendje/Vriendinnetje:
In beide leeftijdscategorieën is het toegestaan één vriendje of vriendinnetje mee te nemen, deze moet je ook aanmelden.

Kosten:
Voor dit evenement vragen we € 10 euro per kind. Dit vanwege de kosten van de huur van de Glow-in-the-Dark materialen, tape en schmink.

Eten en Drinken:
Tijdens het evenement verzorgen we limonade en water voor de kinderen. Er is geen lunch/avondeten bij inbegrepen. Uiteraard is De Bruijnerie open op 15 oktober.

Aanmelden:
Let op: inschrijven is verplicht en vanwege het beperkte aantal plekken is vol = vol.
Is de Griezel Editie te eng? Dan raden wij aan om met de Kidseditie mee te doen.

De inschrijving wordt tzt geopend.