Huijg Dubbel Open Jeugd

25 maart 2024


Het nieuwe tennisseizoen gaat bijna van start en wat is er mooier dan het seizoen te starten met een open tennistoernooi bij T.V. Kontakt. Dan hebben we het natuurlijk over het Huijg Sport Dubbel Open 2024.

Extra leuk: het wordt voor zowel de jeugd als de senioren georganiseerd! Het toernooi is al jaren een groot succes bij de senioren en wordt ook steeds meer bekend bij alle jeugdspeler in de regio. Wil jij ook meedoen met dit gezellige dubbeltoernooi. En tevens is het ook een mooi oefenmoment voor de competitie. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jij meedoet met één van je teammaatjes of vrienden/vriendinnen.

Wanneer: maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart 2024 (let op paasweekend)
In de weekenden starten we vanaf 09.00 uur, op maandag t/m vrijdag start de jeugd vanaf 15.30 uur en de senioren vanaf 17.00 uur.

Evenals voorgaande jaren zullen wij er weer alles aan te doen om het toernooi optimaal te laten verlopen – uiteraard in samenwerking met de Bruijnerie die ons zal voorzien van de versnaperingen, een overheerlijk weekmenu en als vanouds zal zorgen voor het nodige vermaak – Wij kunnen niet wachten!

Graag attenderen wij je op de volgende punten:

Klik hier om in te schrijven!

Wij hopen je in maart op de club te zien, dan maken we er samen een grandioos toernooi van!