Even voorstellen: Nieuwe Pachter Nohèlis van der Wiele

Geschreven op 01 november 2022

Hallo allemaal,

Graag stel ik me even voor; Nohèlis van der Wiele. Zoals jullie weten ben op 1 april (geen grap) begonnen als bedrijfsleider bij de Bruijnerie. Op 1 oktober heb ik tot mijn grote genoegen de zaak overgenomen en omgedoopt tot Sportcafé de Bruijnerie.

Verder over mij; Ik ben 25 jaar. Ik heb gestudeerd aan de hotelschool in Amsterdam. Hiervoor heb ik 10 jaar ervaring in de horeca opgedaan bij verschillende horecazaken. Mijn ervaring ga ik inzetten om sportcafé de Bruijnerie tot een nog groter succes te maken.

Tijdens mijn eerste weken ben ik bij de Bruijnerie in een warm bad terecht gekomen vol met enthousiaste bestuursleden, behulpzame collega’s en sportieve leden. Wat een heerlijke sfeer hangt hier toch! Die wil ik graag behouden.

Voor wie mij nog niet kent; ik loop al 20 jaar rond op het Ruud van der Geest sportpark als handballer, trainer, coach en oud jeugdvoorzitter. Inmiddels ben ik zelf ook getroffen door het tennisvirus.

Vol enthousiasme ga ik deze uitdaging aan en kijk ik ernaar uit om er een fantastische tijd van te maken!

Tot snel in Sportcafé de Bruijnerie waar mijn zus Dominique ook regelmatig een biertje staat te tappen.