Winter Binnen Competitie

Geschreven op 01 september 2021 in Evenementen

Van begin oktober 2021 tot eind maart 2022 organiseert T.V. Kontakt een wintercompetitie in de zaal voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Er zijn poules voor de speelsterktes 5 tot en met 9 dus ook beginnende tennissers kunnen hier aan meedoen.

De competitie begint op 2 oktober. Je speelt 1x in de 14 dagen een wedstrijd van 60 minuten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de wedstrijden gepland tussen 10.00 en 20.00 uur. Het programma voor het hele seizoen ontvang je in september.

De kosten voor de gehele competitie bedragen € 83,– per persoon. Inschrijven verplicht je tot betaling. Met bijzondere omstandigheden zoals ziekte of zwangerschap houden wij uiteraard rekening.

Je kunt inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Om een onderdeel door te laten gaan zijn er minimaal 8 inschrijvingen nodig.

Na de sluitingsdatum worden de poules ingedeeld. Dan is plaatsing afhankelijk van speelsterkte en eindresultaat vorig seizoen. Voorkeur voor een poule kan altijd aangegeven worden bij de opmerkingen.

Inschrijven kan in principe alleen voor koppels. Heb je geen tennispartner, neem dan contact met ons op. Misschien zijn er meer leden die een tennispartner zoeken voor deze competitie.

Aan het einde van de competitie worden alle spelers uitgenodigd voor de prijsuitreiking tijdens een gezellige avond met een heerlijk buffet.

Klik hier om in te schrijven. We zien je inschrijving graag tegemoet.

Commissie Recreatie
cr@tvkontakt.nl