Winter clublessen

Geschreven op 08 juli 2020

Winter clublessen

Er kan weer ingeschreven worden voor de winter clublessen van T. V. Kontakt. Alle jaarleden  (vanaf 18 jaar) van T.V. Kontakt kunnen zich hiervoor opgeven. Let op: Zomerleden die aan de clublessen willen deelnemen dienen eerst jaarlid te worden !!

De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Hoogland-Wiers op de binnenbanen op maandagavond en op de andere ochtend en avonden op de buitenbanen en starten vanaf 5 oktober. Alle zaterdagochtend trainingen starten vanaf 7 november.

De lesgroepen worden op sterkte ingedeeld door de trainers. Klik bij uw inschrijving het onderdeel/trainingsdag aan waaraan u mee wilt doen.
Uw tweede keus voor een speelavond kunt u opgeven bij “OPMERKINGEN”  tijdens het inschrijven. Zet daar ook bij wat uw tijdsvoorkeur is en of u ervaring is: beginnend / lichtgevorderd of gevorderd bent.

U kunt via deze link inschrijven

De ochtendlessen beginnen vanaf 9.00 uur en worden buiten gegeven. De avondlessen worden binnen en buiten gegeven vanaf 18.30 uur.

De kosten per deelnemer voor 15 lessen bedragen € 130,- voor de binnenlessen en € 115,- voor de buitenlessen en via een automatische machtiging geïnd worden.
Er kunnen maximaal 96 leden aan deelnemen dus vol is vol.
LET OP: Op 17 september sluit de inschrijving sluiten en daarna is het niet meer mogelijk om  in te schrijven !!
Telefonische en/of mondelinge aanmeldingen worden niet gehonoreerd.
Uiterlijk 28 september krijgt u een e-mail m.b.t. de indeling.

Wij proberen rekening te houden met uw voorkeuren maar hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.
Inschrijven betekent niet automatisch dat u ook deel kan nemen aan de lessen.
Wij behouden ons het recht voor om door technische redenen (bijv. als er geen groep is waarin u qua speelsterkte past of dat deze groep vol zit) de inschrijving niet te accepteren.

Wij wensen u veel tennisplezier.

T.V. Kontakt
Tennisschool Hoogland-Wiers