Wie zijn wij?

Geschreven op 28 juli 2021

T.V. Kontakt is een vereniging met een vernieuwd bestuur. In onze vereniging zijn veel vrijwilligers actief. Ook de bestuursfuncties worden door vrijwilligers vervuld. De dagelijkse leiding van T.V. Kontakt ligt bij het Dagelijks Bestuur, dat bestaat uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Samen met de voorzitters van de Commissie Jeugd, de Commissie Wedstrijd, de Commissie Recreatie en PR & Communicatie vormen zij het Algemeen Bestuur.
De meeste leden weten waarschijnlijk wel wie deze functies vervullen maar misschien toch goed om het bestuur aan jullie voor te stellen. We beginnen met Eric, Carla, Karin (DB) en Renée (PR). Later volgen Marije, Jap en Rosalien (commissies)
Heb je na dit voorstelrondje vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje via secretariaat@tvkontakt.nl


Hi alle leden van Kontakt!

Ik ben Eric Jonk.
Sinds mei 2020 ben ik interim voorzitter. Vanaf oktober 2020 ben ik officieel en met trots voorzitter van Tennisvereniging Kontakt, de grootste en gezelligste vereniging van Haarlem.
De eerste 21 jaar kwam ik alleen maar naar de tennisvereniging voor de gezelligheid en om tennis te kijken bij familie en vrienden. Uiteindelijk kon ik die verleiding om te tennissen niet weerstaan. Ik tennis nu inmiddels alweer 8 jaar.
Naast het voorzitterschap stond ik ook een aantal jaren achter de bar en was ik lid van de jeugdcommissie.
Ik ben niet alleen op de tennisbaan te vinden. Je vindt mij ook op de golfbaan, in de sportschool en op de karatemat. Stil zitten is niet echt mijn ding.
Buiten mijn vrije tijd om werk ik voor mezelf als expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in publieke organisaties. Als adviseur, coach of trainer help ik teams, groepen en individuen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Karin, Carla en ik vormen samen het dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur  is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de vereniging.
Je kan dan denken aan de contractgesprekken met de tennisschool of overleg met de vestigingsmanager Jan van der Veldt. Het dagelijks bestuur bestaat uit minimaal een voorzitter, penningmeester en secretaris. Elk bestuurslid van het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor taken die bij de verschillende functies zijn benoemd. Naast de dagelijkse leiding is het dagelijks bestuur ook aangewezen om beslissingen te nemen die geen of weinig tijd/uitstel verdragen.


Hallo allemaal, ik ben Karin Stokman-Willemse.

Getrouwd met Ton, moeder van 2 zonen, Tim en Frenk en Oma van Yara.
Ik ben werkzaam bij Sport en Revalidatiecentrum Kennemerland en ben daar verantwoordelijk voor de administratieve en financiële zaken.
Bij T.V. Kontakt ben ik lid sinds 1997. Sport zit in mijn genen, mijn Oma was een fanatiek sportvolgster en mijn vader, hield van zwemmen, schaatsen en paardrijden.
Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met het sporten en ook in het verenigingsleven ben ik altijd actief geweest. Ik heb in diverse commissies en besturen gezeten. Met name bij Honkbalvereniging Kinheim, hier was ik secretaris van de technische commissie en in het bestuur was ik algemeen lid waarbij de evenementen en jeugdopleiding onder mijn verantwoordelijkheid vielen.

Vanaf mei 2020 ben ik penningmeester bij T.V. Kontakt en zit in het dagelijkse bestuur van de vereniging.
Ik kwam er meteen goed in door de Corona-pandemie, leuk om de medebestuurders snel beter te leren kennen, maar natuurlijk jammer dat we in deze crisis zaten.
Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de financiële zaken. Mede door een professioneel secretariaat weten we wekelijks wat er speelt. Met ruim 1100 leden zijn we een gezonde vereniging en gebeurt er altijd wel wat. De grootste en leukste vereniging van Haarlem, daar hoort natuurlijk ook een gezond financieel beleid bij en dat is mijn doel.


Hai Tennisvrienden

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Carla Jonk. Ik ben getrouwd met Hans Jonk en heb twee zonen Eric en Marc Jonk. En niet te vergeten twee lieve schoondochters Mylou en Maud, allemaal lid van T.V. Kontakt.
Ik ben werkzaam bij de Gemeente Haarlem als managementassistente.

Mijn hele leven sport ik al. Jarenlang heb ik gehandbald bij verschillende verenigingen en inmiddels alweer ruim 20 jaar lid van T.V. Kontakt. Verder ben ik in de Corona periode een echte golffanaat geworden en sta ik dan ook regelmatig een balletje af te slaan.
Ook ben ik een echte voetbalfan en mijn hart ligt bij Feyenoord, niet altijd makkelijk haha.
Verdere hobby’s zijn lezen en puzzelen en natuurlijk lekker fietsen en wandelen.
Vanaf 2019 vervul ik de functie van secretaris in het bestuur van T.V. Kontakt. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering. Als secretaris ben je een spin in het web. Vaak het eerste aanspreekpunt die de taken met de juiste persoon bespreekt.
Vanaf 1 mei 2021 neem ik samen met Rosalien een aantal taken over van Jan en Rina van der Veldt op het secretariaat/ledenadministratie.


Hi allemaal, ik ben Renée Faber.
Ooit op mijn 6e ben begonnen met tennissen bij T.V. Duinvliet, maar toen ik ruim 15 jaar geleden T.V. Kontakt leerde kennen heb ik vrij snel de overstap gemaakt. Zo’n unieke en gezellige vereniging, daar wil je natuurlijk bij horen!
Met veel plezier tennis ik dus al jaren bij de club, waar ook mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Ik ben werkzaam in de sport- en evenementenbranche. In de huidige tijd van de Coronapandemie niet de meest ideale branche om in te werken, maar wanneer de mogelijkheden er weer zijn is het de mooiste baan die ik me kan wensen.
Eigenlijk ben ik als vrijwilliger altijd al betrokken geweest binnen de verenigingen waar ik lid van was en het afgelopen jaar ben ik de uitdaging aan gegaan om toe te treden in het bestuur van T.V. Kontakt. Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de PR, communicatie en sponsorzaken.
Samen met de andere bestuursleden hoop ik de professionele lijn voort te zetten en door te bouwen aan ons doel; T.V. Kontakt de grootste en gezelligste club van Haarlem en omgeving te laten zijn/blijven.