Vrijspelen voor de jeugd!

Geschreven op 13 mei 2020

Beste jeugdleden,

We zijn goed van start gegaan met alle jeugdlessen sinds 4 mei. De wisselingen tussen lesgroepen, het afzetten van de kinderen bij het hek en het onderling afstand houden gaat goed. We zijn trots zoals alles nu verloopt. De trainers en het bestuur zijn tevreden.

Nu zijn afgelopen maandag 11 mei ook de senioren begonnen met tennissen op het park. Na de versoepelingen van de regering mag er gesingeld worden. Dit zijn weer stapjes de goede kant op.

Hierdoor zien we ook weer wat ruimte voor de jeugd om vrij te spelen. We starten in een periode van 16 mei t/m 30 mei op de zaterdagen met speciale jeugduren van 12.30 tot 15.30 uur. Er zal toezicht zijn tijdens deze uren op het park.  Daarbij zullen we kijken naar de leeftijd en de daarbij behorende afstand en hygiëne regels. Kinderen tot en met 12 mogen met 6 op de baan en 13+ met maximaal 4 personen.

Door lekker te gaan tennissen en rekening te houden met elkaar kunnen we misschien na deze periode de tijden weer uitbreiden. Lees onderstaande regels goed door.

Wie weet zien we je zaterdag. Vergeet niet je ballen en je tennispasje mee te nemen!

Veiligheid

Digitaal afhangbord

Kantine, terrassen en hal

ALS ALGEMENE REGEL, HOUD JE AAN DE PROTOCOLLEN OM PROBLEMEN MET HANDHAVING TE VOORKOMEN. ER KAN GECONTROLEERD WORDEN.

Veel plezier!