Verslag en foto’s Tarzan&Jane Toernooi

Geschreven op 19 juni 2022

Sfeerimpressie van het Tarzan en Jane toernooi.

Afgelopen vrijdag 17 juni was het zover. Het Tarzan en Jane toernooi. Via de inschrijflijst in de gang en via de link zijn er aardig wat inschrijvingen binnen gekomen. Ook via de ‘kom in kontakt app’ zijn er aanmeldingen binnen gekomen. Heel leuk om te zien dat ook social media binnen de club leeft.

De heren van de feestcommissie hadden het terras gezellig in de sfeer van het toernooi gebracht. Het weer deed er een schepje bovenop door tropische temperaturen te halen.

Omdat het zulk mooi weer was kwamen de enthousiaste deelnemers al eerder om gezellig een drankje en een hapje te nuttigen op het terras. Verschillende deelnemers hadden hun kleding afgestemd op het thema. Dit was heel leuk om te zien.

Om 19.30 uur startte poule A en om 20.00 uur poule B. Er werd op een gezellige manier fanatiek om de punten gestreden. De rangers van de feestcommissie verzorgden tussen de wedstrijden de 2 spelrondes. Het eerste spel bestond uit het op tijd de zakjes in een gat gooien. De deelnemers werden goed aangemoedigd, wat resulteerde in snelle tijden. Het tweede spel was een quiz ronde. Hier werd de kennis van het dierenrijk getest met hilarische vragen.

Na 3 wedstijdrondes ging iedereen moe maar voldaan bijkomen op het terras. Nadat alle uitslagen waren verwerkt was het tijd voor de prijsuitreiking. In poule A waren Remco Zandstra & Angelique Halvemaan de winnaars en in poule B hadden 3 koppels 3 gewonnen wedstijden. Het aantal gewonnen games gaf de doorslag. Ivan Romo-Leroux & Femke Gelens waren de winnaars. De mooiste outfit was van Jesper Broekman & Jet Meijhuis. In poule A waren Lex Visser & Djoeke Vernooij de winnaars van de spelronde. In poule B waren Fabian Tromp & Daphne Nales de winnaars van de spelronde De prijzen werd door Rangers Hans en Mike uitgedeeld.

Het was een warme maar geslaagde avond met alleen maar winnaars. Dank aan alle deelnemers voor hun enthousiasme en wellicht tot ziens bij een volgend toernooi! En dank aan Uiltje Brewing Company voor het beschikbaar stellen van twee bierpakketten voor de mannelijke winnaars.

Geniet via deze link nog even na met de foto’s die zijn gemaakt.