Update Coronamaatregelen 04-11-2020

Geschreven op 04 november 2020

Naar aanleiding van de landelijke aanscherping van de Coronamaatregelen heeft het bestuur overleg gehad over de consequenties voor T.V. Kontakt.  Hieronder tref je een update.
Daarnaast blijven de bestaande maatregelen natuurlijk nog van kracht, dus houd voldoende afstand, gebruik de desinfectiegel, volg de looproutes, blijf niet kijken en verlaat na het sporten direct het park.

De aangescherpte maatregelen gelden vooralsnog t/m 18 november.
Naar aanleiding van de dan genomen nieuwe maatregelen zullen wij iedereen weer informeren.

Vrijspelen
Er mogen alleen nog singels worden gespeeld.
Om iedereen in de gelegenheid te stellen om toch nog te kunnen tennissen zal het afhangbord zo worden ingesteld dat je 1 keer per dag kan afhangen. De tijd voor een singel zal worden ingesteld op 45 minuten. Mocht je na die tijd niet worden afgehangen, kun je uiteraard verder spelen.

Competities
Winter buitencompetitie
De speelrondes die in 2020 vallen worden uitgesteld, waarna de teams op de hoogte worden gehouden over het verloop van de maatregelen en eventuele nieuwe startdatum van de competitie.

Winter binnencompetitie
Deze competitie is met de vorige maatregelen stilgelegd en de spelers zullen op de hoogte worden gehouden van een eventuele doorgang of annulering wanneer hierover meer bekend is.

Trainingen
De trainers van Tennisschool Hoogland-Wiers zullen contact opnemen met de cursisten met betrekking tot de maatregelen die er voor de lessen worden genomen.

Jeugd
Jeugd t/m 17 mag blijven tennissen in singels en dubbels. Ook de lessen mogen in de oorspronkelijke vorm door blijven gaan.
Wel vragen wij de jeugdleden om zich ook aan de geldende regels op het park te houden.

Toernooien
Toernooien zijn nog steeds verboden, dus heeft de Commissie Recreatie besloten het Kersttoernooi de annuleren. Mocht er tegen die tijd weer meer mogelijk zijn dan wordt er uiteraard gekeken naar een gezellig alternatief.

Gebruik kleedkamers
De kleedkamers kunnen niet worden gebruikt en gaan (weer) op slot, toiletbezoek in de gang is nog wel mogelijk. Let op, houd ook hier voldoende afstand van elkaar.

Openingstijden van het park
In de vorige update zijn de gewijzigde openingstijden van het park gecommuniceerd.
Deze blijven nog steeds van kracht, dus je kunt op de volgende tijden op het park terecht;

Maandag t/m donderdag             9:00 – 22:30 uur
Vrijdag                                              9:00 – 22:00 uur
Zaterdag                                          9:00 – 18:00 uur  (geen verlichting)
Zondag                                             9:00 – 18:00 uur  (geen verlichting)

Al met al geen leuk bericht, met weer strengere maatregelen, maar als we er met elkaar nu nog even extra de schouders onder zetten hopen we over 2 weken weer lekker te mogen dubbelen.
Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Bestuur T.V. Kontakt