Terugblik Jeugdsportkamp 2022

Geschreven op 03 juli 2022

Afgelopen 11 juni hebben we met een enthousiast team het sportkamp georganiseerd. Helaas hebben we door het kleine aantal deelnemers het kamp een dag moeten inkorten en ging het slapen in de hal niet door. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken en hebben we een hele leuke dag gehad vol met activiteiten.

Na het aanmelden zijn we in kleine groepjes begonnen met leuke spelletjes op de tennisbaan. Nadat we een goede eetlust hadden opgewekt stonden er heerlijke broodjes knakworst klaar. Dank aan chef knakworst Linda in de keuken. Met een gevulde maag konden we op de fiets stappen richting Overveen – Tetterodehal. Hier stond op het programma Streetjump en Padel onder leiding van Donny.

Bij terugkomst op het park had iedereen even de tijd voor zich zelf en werd er gretig gebruik gemaakt van de stormbaan. Wat weer beloond werd met een lekker pizza op de club. Om de hele dag mooi af te sluiten werden er nog een aantal spelletjes gespeeld in het Noorder sportpark. Moe en voldaan ging iedereen naar huis.

Dank voor een mooie dag aan alle vrijwilligers en deelnemers!!

Ben je nu enthousiast geworden en denk je waarom was ik niet mee….? Volgend jaar kan jij er ook bij zijn!!

Hierbij nog de link met de foto’s van afgelopen editie.