KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2022

De Voorjaarscompetitie 2022 is nog in volle gang, maar de inschrijving voor de Najaarscompetitie is alweer geopend! Deze inschrijving gaat, anders dan in voorgaande jaren, via een Google Form. Dit maakt het verwerken van de teaminschrijving voor de Wedstrijdcommissie makkelijker en zal voor deelnemers een zoektocht op toernooi.nl schelen.

Bij aankomende Najaarscompetitie is één van de belangrijkste ontwikkelingen dat het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie door de KNLTB aangepast is van 7 naar 5. Onderstaande afbeeldingen laat een overzicht zien van de ingeplande speeldata.

Deze beslissing heeft een aantal verschillende redenen, terug te vinden op https://www.centrecourt.nl/nieuws/2021/11/knltb-najaarscompetitie-2022-van-7-naar-5-speeldagen/. Onderaan deze pagina staan ook de speeldata van de Najaarscompetitie 2022.

Inschrijven kan via onderstaande link en is mogelijk tot en met 5 juni 2022. Wij vragen per team deze inschrijving te laten doen door één teamlid. Via onderstaande link kan de inschrijving worden doorgegeven in het Google Forms formulier.
https://forms.gle/PBch6ikzJB9x3oxg9