Impressie Ladies Night

Geschreven op 10 juli 2022

Leuk dat je meedoet aan het Ladies of Soul Night toernooi op vrijdag 8 juli. Wij gaan er met jullie een supergezellige avond van maken met leuke tennispartijtjes, activiteiten en wereldberoemd gezelschap…………. Dit stond voorafgaand aan het toernooi vermeld op onze website.

En het was zeker een supergezellige avond. De dames werden verwelkomd door Hans, Erik, Maurice, Mike en Tom. De stemming zat er meteen goed in. Priscilla, Carolien, Cin en Doke zagen er top uit in hun ‘souloutfit’. Lachende gezichten van de enthousiaste ladies die stonden te trappelen om de baan op te gaan.

Nadat de uitslagen van de eerste wedstrijden waren doorgegeven en de drankjes waren besteld mochten de dames de quizvragen beantwoorden met natuurlijk het thema “soul”. Makkelijke maar ook best moeilijke vragen. Leeftijd Tom Jones??? Oud natuurlijk😉maar nog een ster op het podium.

Maar wij hebben onze eigen sterren! Het podium in de Bruijnerie stond al klaar voor het wereldberoemde gezelschap dat ons was beloofd. En ja hoor, daar kwamen ze met z’n vijven van de trap. Hilarisch gekleed en geschminkt en goed bij stem…..wie kent ze niet TAVARES!

De eerste act met ingestuurde dansjes zette de tent op zijn kop. De dames werden helemaal gek en zongen hard mee met “Heaven must be missing an angel”.
Daarna het nummer “Burn baby burn, disco inferno” van de Trammps. Ook zo’n geweldig nummer waarbij je niet stil kan zitten. Paparazzi in de zaal dus de filmpjes zijn te zien in het fotoalbum.

Tussen al het spektakel door vond de prijsuitreiking plaats, aanmoedigingsprijzen, poulewinnaars, lady of the night. De dames zijn uitbundig gefeliciteerd door de mannen.

Daarna gingen alle dames los want er stond karaoke op het programma. Er werden groepjes gevormd, verzoeknummers aangevraagd en luidkeels mee geblèrd met de tekst die werd getoond op het grote scherm. En natuurlijk gingen de voetjes van de vloer met elk nummer dat werd gespeeld.

Wat een feest, wat hebben de dames genoten van deze avond die supergoed is georganiseerd door onze Tavares mannen van Kontakt, Hans, Tom, Erik, Maurice en Mike waarvoor onze hartelijke dank. Jullie waren geweldig!! Tot volgend jaar.

Geniet nog even na met de foto’s en filmpjes in dit fotoalbum.