Corona regels!

Geschreven op 15 augustus 2020

Het is inmiddels weer ouderwets gezellig en druk op het tennispark! Dat is natuurlijk leuk, maar we moeten er wel rekening mee houden dat er nog steeds regels zijn die we moeten naleven. Deze regels zijn al vaker gecommuniceerd en hebben we niet zelf verzonnen, maar zijn ons door de overheid opgelegd. Wij verwachten daarom enige discipline van jullie. Nu en in de aankomende tijd. Het bestuur, de commissies en natuurlijk het personeel van de Bruijnerie hebben niet de behoefte om als politieagent te moeten optreden.

Op dit moment zien we o.a. dat er niet voldoende afstand gehouden wordt op het terras en langs de banen. Daarom brengen wij hieronder nogmaals de regels onder ieders aandacht.

Uiteraard willen we allemaal de oude gezelligheid terug, maar nogmaals, houd de regels in acht. Indien je de regels in acht neemt voorkom je dat de Bruijnerie een boete krijgt. Het zijn nu eenmaal rare tijden, maar met z’n allen kunnen we ervoor zorgen dat het gezellig blijft op ons tennispark en vooral dat het park en De Bruijnerie open mogen blijven.

Alvast bedankt en heel veel tennisplezier!

Bestuur T.V. Kontakt